Despre noi

CV organizatie

Suntem 8 ONGuri din Romania – membrii fondatori sunt: Fundatia Alaturi de Voi Romania, Atelierul de Panza un proiect Viitor Plus, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, Ateliere Fara Frontiere, Fundatia Motivation, Organizatia Umanitara Concordia, Touched Collection, Areas Suceava.

Reteaua romana a intreprinderilor sociale de insertie prin activitatea economica are ca obiectiv principal sustinerea si dezvoltarea intreprinderilor de insertie socio-profesionala prin activitatea economica pentru persoane aflate in dificultate.

Întreprinderile sociale de insertie prin activitatea economica grupate în cadrul Retelei sunt activ implicate in combaterea excluziunii sociale prin oferirea de oportunitati de insertie sociala si economica persoanelor excluse/marginalizate/vulnerabile. Integrarea lor sociala si profesionala este sustinuta de un contract de munca pe durata adaptata persoanei si un program de formare, care serveste ca o punte catre piata fortei de muncă, sau prin generarea de locuri de muncă permanente în cadrul unor intreprinderi sociale. Intreprinderile noastre sunt concepute pentru a contribui activ la prevenirea unei excluderi pe termen lung sau permanenta, concentrandu-se pe capacitatea individului de a se autodetermina, precum si de a deveni un actor cu drepturi depline in societate.

In aceste intreprinderi sociale de insertie se pleaca de la convingerea ca angajabilitatea unei persoane poate fi construita gradual cu o acompaniere individualizata si ca locul de munca in insertie reprezinta nu numai o sursa de venit si de acces la drepturi fundamentale, dar si o rampa de lansare pentru o integrare sociala si profesionala deplina.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s